Martin Král a Martin Chodúr představují svůj druhý společný singl „Dobré časy“, doprovázený poutavým videoklipem. Během natáčení tohoto videa udělal Martin Král vážný krok v jeho osobním životě, když požádal o ruku svou přítelkyni Mariannu.

Skladatel Martin Král se nechal inspirovat emocemi a štěstím, které prožíval s přítelkyní, při komponování této písně. „Dobré časy“ reflektují momentální štěstí a spokojenost s tím, co máme, a jsou zároveň očekávanou oslavou životních okamžiků.

Martin Chodúr dodává: „Píseň je o náhlém pocitu štěstí, o chvíli, kdy se cítíme spokojení s tím, co máme. Je to jako kráčení po cestě, která nás vede přímo k cíli, nebo plavba po moři. Tuto námořní metaforu jsem použil ve textu, aby píseň získala hloubku.“

Videoklip byl natáčen v rodinném vinařství Petra Jurana z Modry. „Vinice, dobré víno a dobří lidé, kteří si užívají radostných momentů života, jsou duší této písně,“ vysvětluje Martin Král.

Martin Král uzavírá: „Skládal jsem tuto píseň s láskou a přál jsem si, aby okamžik, kdy jsem požádal Mariannu o ruku, byl nezapomenutelným zážitkem.“

Videoklip režíroval a natáčel Niko Soldán, zvukový mix a finální aranž písně zajistil Ján Zborovjan.